Viktig information angående covid-19/Corona

Den 11 mars tog Regeringen beslut om en förordning som förbjuder allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare. Förordningen gäller från och med den 12 mars och tillsvidare. Vi begränsar därför antalet besökare till våra konserter.

Om vi flyttar en konsert till ett senare datum blir du kontaktad och vi hjälper dig att boka om ditt besök så du får uppleva konserten alternativt byta till ett presentkort (som gäller på våra egna konserter på Musikaliskas scen och har en giltighetstid på 1 år).

Om du skulle känna dig sjuk inför ditt besök vill vi att du stannar hemma. 

För att läsa om hur du kan skydda dig och minska risken för smittspridning, vänligen besök folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Den Stora Blåsarfesten 21 mars
Denna konsert är flyttad till söndag den 14 juni. Om du inte har möjlighet att komma detta datum, kontakta biljett@musikaliska.se så hjälper vi dig med biljett till en annan av Blåsarsymfonikernas konserter eller med ett presentkort.
 


Välkommen till Musikaliska!

2011 föddes Musikaliska och är sedan dess ett konserthus som rymmer ett brett konsertutbud med klassisk musik, nutida konstmusik, folk- och världsmusik, familjekonserter, jazz osv. Blåsarsymfonikerna och Länsmusiken i Stockholm har båda Musikaliska som hemmascen. Här genomförs även events, seminarier och konferenser.

Under flikarna till höger hittar du användbar information inför ditt besök.

Folk utanför huset