Streama ditt event från Musikaliska!

Collage Musikaliskas lokaler


Streama ditt evenemang från Musikaliska! Den rådande situationen gör att många aktörer nu väljer att arrangera sina evenemang digitalt. Vi på Musikaliska vill att du som arrangör ska känna dig trygg med att boka våra lokaler inför kommande säsong. Vi erbjuder tekniska lösningar, generösa villkor, glesare placering i lokalerna och just nu även kostnadsfri avbokning fram till 30 dagar före evenemang (som genomförs före den 31 dec 2020).

Vi erbjuder:
• Digitala seminarier och konserter/livesändningar.
• Trygga villkor - Kostnadsfri avbokning fram till 30 dagar före eventet/seminariet/mässan/konserten (som genomförs före den 31 dec 2020).
• Glesare placering i konsertsalen - På detta sätt finns plats för 266 personer med ett säkert avstånd i vår stora vackra sal.

Möjliga tekniska lösningar:

För ett enklare möte
Det här paketet lämpar sig för mindre uppdrag utan publik. Det är för er som vill att det vanliga mötet ska se professionellt ut men även enkelt att hantera med uppstartshjälp av tekniker. Det kan ex vara en medarbetare i bild som ska ha möte med kollegorna eller utbildning i enklare form för tittarna att följa. Paketet är uppbyggt i ett mindre studiorum med en kamera, en liten bildmixer, ett headset, en dator samt en bildskärm för presentationsprogram.

Interaktivt möte
Ett interaktivt möte där en eller flera medarbetare kan genomföra en föreläsning/konferens. En tekniker är på plats som ser till att allt funkar under hela webbinariet, växlar mellan presentation och filmer/bilder + två kameror samt möjlighet till picture in picture för att göra upplevelsen bättre. Med en interaktiv skärm kan man se deltagarna på andra sidan och det gör att de känns närvarande trots distansen. Två st tekniker från Megasound ser till att mötet flyter på som om det vore IRL. Paketet är uppbyggt i ett större rum med 1-2 kameror, bildmixer, ljudmixer flera datorer samt 2 st 65"bildskärmar presentation. Trådlösa headset samt videobelysning med softbox.

Det stora eventet på webben
En aktiv 3-kamera produktion som fångar alla vinklar från eventet. Här får deltagarna känslan av att själva vara på plats. Interaktivitet med skärmar och med plats för flera föreläsare och moderatorer på plats. Vi nyttjar befintlig ljud- och ljusteknik och kompletterar med avancerad bildteknik och flera tekniker från Megasound. Möjlighet till begränsad publik beroende på gällande restriktioner.
 

Boka in en visning och få inspiration till hur ditt evenemang kan utformas!
 

Våra lokaler

Klicka på de olika lokalerna för mer information.
Konsertsalen, Clara Schumannsalen, Hildegard von Bingen-rummet, Stallet och våra foajéer.
 

Kontakt
Bokningar och Event

event@musikaliska.se

Malin Jordell
08-407 17 02Klicka på filmen för att få en inblick i Musikaliskas lokaler
 


Film: Per-Markus Heggestad