Nu släpper vi biljetterna till höstens intima kammarmusikserie!

Magnus Holmander och Irina Serotyuk
Magnus Holmander och Irina Serotyuk Foto: Nadja Sjöström

Nu kan vi med glädje berätta att vi i höst arrangerar en efterlängtad kammarmusikserie, Hjärtakonserter, för en mindre publik. Blåsarsymfonikerna och Länsmusikens musiker och artister står för musiken som bjuder på skräddarsydda program med personliga presentationer. Endast 50 biljetter säljs till varje konsert så att du som besökare ska kunna känna dig riktig trygg. I biljettpriset ingår kaffe och bakelse som serveras innan konserten.
 Fredag 2 oktober
Biljetter: 180/150 /120 kr (inkl. kaffe och bakelse).
Fika kl. 13.45. Konsert kl. 14.30-15.15

Hjärtakonsert: Småbitar för kvintett - Musik i det lilla formatet

Ett skräddarsytt program av orkesterns valthornist Staffan Lundén-Welden som presenterar musik av sin far Gunnar Lundén-Welden och sig själv. Musiken introduceras nära och personligt av Staffan som också bearbetat/arrangerat musiken. Visor, folkmusik och nutida toner spelas av Blåsarsymfonikernas Blåskvintett.
 Fredag 23 oktober
Biljetter: 180/150 /120 kr (inkl. kaffe och bakelse).
Fika kl. 13.45. Konsert kl. 14.30-15.15

Hjärtakonsert: Breath of the Mountains - Magnus och Irina

Magnus och Irina träffades på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har sedan dess regelbundet spelat tillsammans. Duon har turnerat över hela Sverige och har stor erfarenhet av att underhålla publik i alla åldrar, både vuxna som barn. Musiken i programmet är från Sverige och Ukraina, Magnus och Irinas hemländer och verken av Holmander, Tarrodi och Nizhnik är komponerad direkt för duon. Det blir klassisk musik, svängig jazz och ösig klezmer blandat med sceniska element som trolleri och magi.
 Fredag 13 november
Biljetter: 180/150 /120 kr (inkl. kaffe och bakelse).
Fika kl. 13.45. Konsert kl. 14.30-15.15

Hjärtakonsert: Dance Party – Dansanta toner med Saxofonkvartetten Inställt!

Blåsarsymfonikernas Saxofonkvartett bjuder på dansmusik i många olika skepnader med allt ifrån folkdansmusik till nutida konstmusik.

Pga Folkhälsomyndighetens nya direktiv den 29 oktober har vi tagit beslutet att ställa in samtliga konserter till och med den 19 november. /Uppdaterat 30/10-20
 Fredag 4 december
Biljetter: 180/150 /120 kr (inkl. kaffe och smörgås).
Fika kl. 12.00. Konsert kl. 12.45-13.30

Hjärtakonsert: Jul-Kul med P-O & Kapellet

Estradören Per-Olof Ukkonen och Blåsarkapellet bjuder på julklassiker som Bjällerklang och White Christmas men och svängiga tongångar om en Julskinka på rymmen och Sockerbagaren i ny tappning. Underfundiga och roliga arrangemang tillsammans med spelglada tomtmusiker i Blåsarkapellet. Allsång med extra knorr utlovas också!