Nu är Musikaliskas vårprogram här!

Collage med vårens konserter

 

Musikaliskas vårsäsong erbjuder något för alla

Vi har redan siktat in oss på vårsäsongen som erbjuder spännande produktioner för både stora och små! Länsmusiken i Stockholm arrangerar familje- och skolkonserter i alla format och genrer; från små föreställningar där de yngsta upptäcker musiken och instrumenten i lugn och ro på nära håll, till stora pampiga konserter med barnkörer på scenen där hela publiken får sjunga med.

Blåsarsymfonikerna gör oväntade och genreöverskridande samarbeten med kraftfulla musikarrangemang nära sin publik. Orkesterns konsertserie fortsätter med både svenska, norska och spanska toner, en komisk blåsarfest med Rachel Molin, storbandsjazz med Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström och SVT-succén She Composes like a Man, i konsertform. Välkommen att besöka oss i vår!

Ett urval av vårens konsertpärlor:

Blåsarsymfonikerna: Vegas på Musikaliska 
31/1 kl. 19.00 & 1/2-2/2 kl.15 & 18
Publiksuccén med Rennie Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström! Tidlösa klassiker och häftigt storbandssound tillsammans med Blåsarsymfonikerna. Det blir en medryckande show med musik i Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jrs anda.

Soppkonsert: The Cultural Journey
6/3 kl. 11.30
Klarinettisten Sandra Ibarreche bjuder in till en resa mellan olika kulturer med musik av bl a den kubanska musikern Paquito D’Rivera och tonsättaren Aram Chatjaturjan.

Blåsarsymfonikerna: Den stora blåsarfesten
21/3 kl. 15.00 & 21/3 kl. 18.00
Blåsarsymfonikerna, Catherine Winnes och skådespelerskan Rachel Mohlin utforskar musikalisk humor och allt däremellan och inunder.

Familjekonsert: Fjärilar i magen
29/3 kl. 14.00
En nyskriven musikal med svängig musik, humor och dans. Historien utspelar sig på skolgården innan Paula, Wilma och Jessica ska börja den första skoldagen i ettan.
Publiken får vara med på deras första möte som leder in i en fin vänskap. Från 3 år.
För att se alla familjekonserter, vänligen klicka här.

För att boka biljetter, besök musikaliska.se/program-och-biljetter
För att läsa programmet i pdf-format, vänligen klicka på nedan länk.

 

Familjekonserter collage
Musikaliskas familjekonserter är underhållande, lärorika och innehåller stor variation!