Skolkonserter på Musikaliska

Välkomna till skolkonserter på Musikaliska! Länsmusiken erbjuder varje termin utvalda konserter av hög kvalitet, i olika musikgenrer för olika åldersgrupper, från förskolan t.o.m gymnasiet. Här finns möjlighet att se en föreställning i den vackra konsertsalen eller i det mysiga Stallet. Biljettpriset är subventionerat och gäller elever i Stockholms län.

På grund av rådande läge med Covid-19 har Länsmusiken beslutat att ställa in höstens skolkonserter på Musikaliska, med undantag av den årliga julkonserten Jul på Musikaliska som spelas torsdagen den 3 december kl 9.30 + 11.00 + 13.00.

Bokningsfrågor: anita.bohlin@musikaliska.se
 

Kom i julstämning med oss! 
Traditionsenligt bjuder vi även i år på härliga och finstämda klanger på Musikaliska. Lilla Akademiens kör åk 4-5 tillsammans med julnissarna i Blåsarkapellet får med sin sång- och spelglädje hela Musikaliska att gnistra! Vi coronaranpassar konserterna vilket innebär att vi tar in max 120 personer i publik på varje konsert och att det är färre personer på scenen, d v s inte hela orkestern och inte lika många körbarn som vanligt. Men vi garanterar att julstämningen blir lika hög som vanligt!

Torsdag den 3 december kl 9.30 + 11.00 + 13.00.

Bokning till anita.bohlin@musikaliska.se