Under ett rabarberblad (2-6 år)

Sånger om hönor, humlor och skator som bråkar 2–6 år

En medryckande och innerlig konsert som bjuder in både till eftertanke såväl som skratt, av och med Anja Bigrell och Marcus Holmberg. Föreställningen är baserad på tonsättningar av Lena Sjöbergs vackra poesibok för barn. Barnen är till stor del delaktiga i föreställningen genom sång, dans och ljudhärmande. Musiken blir ett fint verktyg för barnen att få tillgång till poesin. En Spotifylänk finns till musiken/alt CD och en bok delas ut på plats till varje grupp som har sett föreställningen.

Anja Bigrell har arbetat som musiker och kompositör i tjugo år och med barnmusik i tio år. Hon har gett ut fem album (pop, folk, jazz) och samarbetat med en stor mängd artister. Hon har bl a spelat med Bröderna Lindgren sedan 2011. Marcus Holmberg är musiker sedan 30 år, teaterkompositör och spelat i ett flertal barnföreställningar.

Medverkande: Anja Bigrell - sång, gitarr, klaviatur och Marcus Holmberg - sång, gitarr, bas, klaviatur.

Målgrupp 2 – 6 år
Spelperiod höst enligt ök
Spelperiod vår enligt ök
Pris 1 föreställning 4 300 kr, 2 föreställningar 5 300 kr
Offentlig föreställning 5 300 kr
Speltid 35 min
Maxpublik utan teknik 50 personer
Maxpublik med teknik 200 personer
Scenyta 4 x 2 m
Byggtid/rivtid: 60 min/30 min
Teknik som ensemblen har med själva Ett litet PA, mikrofoner och basförstärkare. Vid större spelningar behövs teknik från arrangör.

Producent Susanne Rundberg Andersson
Bokning anita.bohlin@musikaliska.se

Workshop/Skapande skola
I samband med föreställningen kan en workshop beställas som får barn att närma sig/skriva poesi och tar upp frågor som Vad är poesi? De får prova på att skriva egna dikter.

Längd: 2 timmar

Pressbild
 


Film från Länsmusikens utbudsdag 19/3 2019. Marcus Holmberg ej med i filmen, men medverkar i föreställningen. Film: Per-Markus Heggestad