Musikutbud 2020/2021

Här hittar du Länsmusikens musikutbud för hösten 2020/våren 2021. I underflikarna till höger hittar du samtliga produktioner som kan beställas till kommuner och skolor under säsongen.

På grund av covid-19 hade Länsmusiken inte möjlighet att arrangera en utbudsdag med publik den 24/3 2020. Vi filmade istället utdrag ur de produktioner där musikerna kunde komma till Musikaliska. De filmklipp som finns på denna webbsida är i stort sett hela de utdrag inklusive en presentation av artisterna själva, som brukar visas på en vanlig utbudsdag. De musiker som inte hade möjlighet att komma skickade egna filmer från sina produktioner. I de flesta fall är det därför mycket längre filmklipp än vanligt som du kan hitta under respektive produktion. Här kan du göra din egen digitala utbudsdag och titta på de produktioner som du är intresserad av.

Klicka nedan för att se hela utbudet i ett pdf-format.


Vill du ha utbudskatalogen i handen? Vänligen maila anita.bohlin@musikaliska.se

Nyhetsbrev från Länsmusiken
Vill du regelbundet få information om Länsmusikens subventionerade utbud av musikföreställningar till förskolor, skolor, kommuner m fl i regionen och få information om utbudsdagar, mötesplatser samt om skolföreställningar på Musikaliska? Anmäl dig här.
 

Omslag Länsmusikens utbudskatalog 2020 - 2021