Förskola/skola/arrangör

Här hittar du information som riktar sig till förskolor/skolor och arrangörer. Under fliken till höger Musikutbud 2019/2020 kan du läsa mer om de olika produktionerna vi erbjuder.

Beställ en musikproduktion till våren!
Vi på Länsmusiken erbjuder musik i alla genrer för alla barn och unga 0-19 år i hela länet! Senaste beställningsdag för våren 2020 är 4/11, men boka snarast för att få den produktion du vill ha.


Kontakt- och bokningsinformation:

 • För bokningar och förfrågningar, maila anita.bohlin@musikaliska.se
 • Föreställningarna i utbudet är subventionerade av Länsmusiken med 30 - 50%, ibland mer. I de angivna priserna ingår allt, t ex transportkostnader och resor samt hotellkostnader i de fall artisterna inte kommer från Stockholms län. Priset för 2 föreställningar gäller samma plats, samma dag. Alla angivna priser är exklusive moms 25 %.

  Tänk på det här när du beställer musikproduktioner från Länsmusiken:
   
 • Kolla att lokalen fungerar och stämmer överens med de faktauppgifter som finns på respektive produktions webbsida på musikaliska.se/lansmusiken under musikutbud 2019/2020.
 • Kom överens med artisterna vilken tid de kan komma och meddela Länsmusiken/artisterna i förväg vem som tar emot ensemblen och som är kontaktperson på plats.
 • Se till att någon sköter publikinsläpp.
 • Kolla att det finns loge/utrymme för ensemblen att packa upp/byta om.
 • Fika är inget måste, men uppskattas mycket av artisterna

 

Utbudsdag 24/3

Under vinterhalvåret väljer vi ut och sätter ihop ett nytt utbud av musikprogram som kan beställas till hösten 2020/våren 2021 som vi presenterar på vår utbudsdag, 24 mars 2020. Här möts artister, arrangörer, lärare och elever, förskolepersonal för att ta del av levande musik som kan beställas till subventionerat pris. En riktig inspirationsdag. Boka in redan nu!

Bild ur föreställningen Draupadis eld
Bild ur föreställningen Draupadis eld Foto: Renjith Ramachandaran