Länsmusiken i Stockholm arrangerar interaktiva, roliga och spännande föreställningar för hela familjen där musiken alltid står i fokus! Här får barnen upptäcka olika sorters musik och se och höra alla möjliga instrument. 

Mer information om konserterna hittar du på musikaliska.se/program-och-biljetter
 

Familjekonserter under våren 2021

Skräpitas

27 februari kl. 13.00. Från 3 år.
En kreativ och interaktiv föreställning med slagverkarna Diva och Liliana som spelar svängiga rytmer från Brasilien, Colombia, Argentina, Uruguay, Chile, Peru och Kuba. Duon sjunger också traditionella sånger samt gamla och nya lekramsor från Latinamerika och Sverige tillsammans med publiken. Föreställningen har som syfte att göra oss medvetna om miljösituationen på ett roligt och lekfullt sätt genom att återanvända sopor. 
Speltid: ca 45 min
Streamas kostnadsfritt via Youtube

Skräpitas pressbild

 

Manne gräver ett hål

14 mars kl. 13.00. Från 3 år.
En musiksaga som rör sig över gränserna mellan konsert, dockteater och film och som innehåller mycket humor och bus. Vi får höra inslag av jazz, blues och gospel men även västafrikansk musik och rock. Föreställningen handlar om att inte bli sedd och tagen på allvar, om envis vilja och besvikelse. Men den handlar också om att förstå vikten av samarbete och att man då kan uppnå vad som helst.
Speltid: ca 40 min
Streamas kostnadsfritt via Youtube.
 

Manne gräver ett hål pressbild

 

Konsäärt (Framflyttad till hösten 2021)

12 september kl. 11.00 & 13.00. Från 1 år.
En musikupplevelse för de yngsta, full av finurliga små överraskningar. Xylofon och sång varvas med diverse inslag av slagverk, exempelvis plingeling- och risselrasselskor, stepp och dragspel. Allt är utformat för att passa för barn 1 – 3 år och konserten innehåller flera interaktiva moment där barnen kan dansa och sjunga med.
Speltid: ca 30 min

Konsäärt pressbild