Länsmusiken i Stockholm arrangerar interaktiva, spännande, roliga och lärorika musikföreställningar för hela familjen! I höst får barnen följa med på en resa till 1600-talets Italien och träffa ett teatersällskap, de får sjunga med i de omtyckta sångerna med texter av Lennart Hellsing och inför julen bjuds de på gnistrande julstämning och allsång tillsammans med Blåsarsymfonikerna. Mer information om konserterna hittar du på musikaliska.se/program-och-biljetter
 

Familjekonserter våren 2020

Under ett rabarberblad
Lördag 1 februari kl. 11.00. Från 2 år.
En medryckande och innerlig konsert som bjuder in både till eftertanke såväl som skratt, av och med Anja Bigrell och Marcus Holmberg. Föreställningen är baserad på tonsättningar av Lena Sjöbergs vackra poesibok för barn. Barnen får vara delaktiga i föreställningen genom sång, dans och ljudhärmande.
Speltid: ca 35 min
Biljetter: Barn 75 kr/vuxna 120 kr

Jorden runt med Golbang
Lördag 22 februari kl.  14.00 Från 5 år.
Välkommen jorden runt på 45 minuter! Följ med musikgruppen Golbang på en resa och upplev hur tunga, svängiga rytmer från Turkiet fungerar tillsammans med gåshuds-framkallande melodier från Iran och svenska vemodiga sånger tillsammans med glädjefyllda sånger från Argentina.
Speltid: ca 45 min
Biljetter: Barn 90 kr/vuxna 150 kr

Fjärilar i magen
29 mars kl. 14.00 Från 3 år.
En nyskriven dockmusikal med svängig musik, humor och dans, där både stora och små känslor får ta plats. Publiken bjuds in till dans och sång och efter föreställningen får de som vill hälsa på dockorna och artisterna.
Speltid: ca 35 min
Biljetter: Barn 90 kr/vuxna 150 kr

Världen ljuder
Lördag 25 april kl. 14.00 Från 5 år.
Hör om det dansande monstret, gäddan som blev en harpa och Näcken som med sina magiska krafter kan förhäxa nästan vem som helst! En föreställning där muntliga berättelser om musikens förtrollande kraft flätas samman med vacker och svängig musik. 
Speltid: ca 55 min
Biljetter: Barn 75 kr/vuxna 120 kr
 

vårens familjekonserter collage