Musikaliska är ett levande 1800-talshus fyllt av energi, värme och kreativitet. Vi välkomnar regelbundet företagsevent, galor, temadagar och seminarier.

Streama ditt evenemang från Musikaliska

Den rådande situationen med förbud mot större folksamlingar gör att många aktörer väljer att arrangera sina evenemang digitalt. Läs nedan om våra erbjudanden för digitala sändningar. Pga den ovisshet som råder, erbjuder vi kostnadsfri avbokning av alla inbokade evenemang, fram till 30 dagar före evenemanget (som genomförs före den 31 dec 2021).

Viktig information angående Covid-19

Vi begränsar antalet besökare utifrån gällande bestämmelser för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer om FHM:s riktlinjer här.
 

Så skapar vi en trygg miljö för arrangörer och besökare

• För att ni ska känna er trygga med att lägga ert evenemang/möte hos oss gör vi löpande riskbedömningar inför varje evenemang. Ansvaret för upprättandet av att dessa efterföljs är gemensamt mellan arrangör och Musikaliska. 
• Våra värdar hjälper till vid in- och utgång för att säkerställa att fysisk distans mellan varje sällskap hålls.
• En värd från oss räknar antalet gäster/besökare vid entrén, så att maxantalet gäster/besökare inte överskrids.
• Ev. biljettkontroll sker vid entrén.
• I hissen upp till konsertsalen får max 2 personer åka åt gången.
• Beräkna längre tid än normalt för gästerna/besökarna att ta plats i salen.
• Besökarna placeras glest med minst 1,5 m mellan varje person. Varannan rad är avspärrad.
• Värdarna hjälper till vid både in- och utsläpp till och från konsertsalen för att undvika trängsel.
• För att undvika trängsel vid toaletter och vid ev servering har vi tydliga anvisningar som hjälper till att påminna om att hålla avstånd.
• För att undvika trängsel vid garderoben får besökare ta med sig sina ytterplagg in i konsertsalen om de önskar.
• Handdesinfektionsmedel finns tillgängligt på samtliga våningsplan, på toaletterna och i biljettkassan.
• På toaletterna finns tydliga instruktioner uppsatta kring handhygien.
• Extra åtgärder kring städning. Utsatta föremål som handtag, blandare och ledstänger rengörs innan varje evenemang.
• Biljettkassan är försedd med plexiglas.
• Vår personal har tydliga instruktioner kring hygien, att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom och inte vara tillbaka i tjänst förrän de varit symtomfria i minst två dagar.
• Vi uppmanar alla besökare med minsta sjukdomssymtom att stanna hemma i minst två dagar efter att symtomen har gått över.

Så skapar vi en trygg miljö för dig som arrangör och för dina besökare

För att ni ska känna er trygga med att lägga ert evenemang/möte hos oss gör vi löpande riskbedömningar inför varje evenemang. Ansvaret för upprättandet av denna dessa och att de efterföljs är gemensamt mellan arrangör och Musikaliska.

Klicka på länken nedan


 

Livesändning med parkteatern


Erbjudande - Digitala sändningar på Musikaliska

För ett enklare möte
För mindre uppdrag utan publik samt för er som vill att det vanliga mötet ska se professionellt ut och samtidigt enkelt att hantera med uppstartshjälp av tekniker. Det kan tex vara en medarbetare som ska ha möte eller utbildning som kollegorna kan följa digitalt. Paketet är uppbyggt i ett mindre studiorum med en kamera, en liten bildmixer, ett headset, en dator samt en bildskärm för presentationsprogram.

Interaktivt möte
Ett interaktivt möte där en eller flera medarbetare kan genomföra tex en föreläsning eller konferens. Tekniker finns på plats och ser till att allt funkar under sändningen, växlar mellan presentation och filmer/bilder + två kameror. Det finns även möjlighet till picture in picture för att göra upplevelsen bättre. Med en interaktiv skärm kan man se deltagarna vilket gör att de känns närvarande trots distansen. Tekniker från Megasound ser till att mötet flyter på som om det vore IRL. Paketet är uppbyggt i ett större rum med 1-2 kameror, bildmixer, ljudmixer, datorer samt 2 st 65"bildskärmar. Trådlösa headset samt videobelysning med softbox.

Det stora eventet på webben
En aktiv 3-kamera-produktion som fångar alla vinklar. Deltagarna får känslan av att själva vara på plats. Interaktivitet med skärmar och med plats för flera föreläsare och moderatorer på plats. Vi nyttjar befintlig ljud- och ljusteknik och kompletterar med avancerad bildteknik och tekniker från Megasound. Möjlighet till begränsad publik beroende på gällande restriktioner.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Se menyn till höger för mer information om respektive lokal.
Konsertsalen, Clara Schumannsalen, Hildegard von Bingen-rummet, Stallet och våra foajéer.
 

Kontakt - Bokningar & Event

Malin Jordell


Malin Jordell
event@musikaliska.se


Klicka på filmen för att få en inblick i Musikaliskas lokaler


Film: Per-Markus Heggestad