Musikaliska är ett levande 1800-talshus fyllt av energi, värme och kreativitet. Vi välkomnar regelbundet företagsevent, galor, temadagar och seminarier.

Streama ditt event från Musikaliska

Den rådande situationen med förbud mot större folksamlingar gör att många aktörer nu väljer att arrangera sina evenemang digitalt. 

Vi erbjuder:
• Digitala seminarier och konserter/livesändningar-Tre olika paket för den tekniska lösningen.
• Trygga villkor- Kostnadsfri avbokning fram till 30 dagar före eventet/seminariet/mässan/konserten (som genomförs före 1 maj 2021).
• Glesare placering i konsertsalen för ett säkrare avstånd i vår stora vackra sal.

 

Livesändning med parkteatern


Möjliga tekniska lösningar

För ett enklare möte
För mindre uppdrag utan publik samt för er som vill att det vanliga mötet ska se professionellt ut och samtidigt enkelt att hantera med uppstartshjälp av tekniker. Det kan ex vara en medarbetare som ska ha möte eller utbildning som kollegorna kan följa digitalt. Paketet är uppbyggt i ett mindre studiorum med en kamera, en liten bildmixer, ett headset, en dator samt en bildskärm för presentationsprogram.

Interaktivt möte
Ett interaktivt möte där en eller flera medarbetare kan genomföra en föreläsning/konferens. Tekniker finns på plats och ser till att allt funkar under webbinariet, växlar mellan presentation och filmer/bilder + två kameror. Det finns även möjlighet till picture in picture för att göra upplevelsen bättre. Med en interaktiv skärm kan man se deltagarna vilket gör att de känns närvarande trots distansen. Tekniker från Megasound ser till att mötet flyter på som om det vore IRL. Paketet är uppbyggt i ett större rum med 1-2 kameror, bildmixer, ljudmixer, datorer samt 2 st 65"bildskärmar. Trådlösa headset samt videobelysning med softbox.

Det stora eventet på webben
En aktiv 3-kamera-produktion som fångar alla vinklar. Deltagarna får känslan av att själva vara på plats. Interaktivitet med skärmar och med plats för flera föreläsare och moderatorer på plats. Vi nyttjar befintlig ljud- och ljusteknik och kompletterar med avancerad bildteknik och tekniker från Megasound. Möjlighet till begränsad publik beroende på gällande restriktioner.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Se menyn till höger för mer information om respektive lokal.
Konsertsalen, Clara Schumannsalen, Hildegard von Bingen-rummet, Stallet och våra foajéer.
 

Kontakt - Bokningar & Event

Malin Jordell


Malin Jordell
event@musikaliska.se


Klicka på filmen för att få en inblick i Musikaliskas lokaler


Film: Per-Markus Heggestad