sthlm syndrome ensemble

Kammarmusik: Dance Dance Dance Stockholm Syndrome Ensemble

Passerad föreställning

Datum: måndag 24 april

Tid: 19:00

Lokal: Stora salen på Musikaliska


Kammarmusikkonceptet Stockholm Syndrome Ensemble i ett virvlande och smeksamt samspel med dansarna Karin Modigh och Noah Hellwig. De är två av Europas främsta barockdansare och medlemmar i danskompaniet Nordic Baroque Dancers. Medlemmarna i Stockholm Syndrome Ensemble kommer också att vara del i den dansanta föreställningen, mer än som musiker...


Dance Dance Dance är en föreställning som stimulerar alla sinnen, med musik av tonsättare som är synonyma med dans; Den franske barocktonsättaren François Couperin, samt 1900-talskompositörer som Stravinskij och Piazzolla.


Stockholm Syndrome Ensemble centrerar sina konserter kring en röd tråd och börjar på scenen för att sedan fortsätta med samtal och ännu mer musik i bistron. Genom att varva musiken med andra konstformer skapar ensemblen en fullödig berättelse om konstnärskap och människoöden. Ensemblen knyter ihop genrer och rör sig i tiden där du får möta något intensivt, nytt och genomgripande i det du kanske trodde att du kände igen.
 

Program

François Couperin – Les Concerts Royaux
Stravinskij – Tango for piano  
E.Schulhoff – Alla Czeca
Piazzolla – Otono Porteno
E. Schulhoff – Alla Tango
A.Piazzolla – La Muerte del Angel
E.Schulhoff – Alla Tarantella
De Falla – Pantomime and Ritual Fire Dance
 


Mer om Stockholm Syndrome Ensemble:
stockholmsyndromeensemble.com
 

Gå med i Klubb Stockholm Syndrome Ensemble och få information om ensemblen samt fina konserterbjudanden. Skicka bara ett mejl till syndromensemble@gmail.com och skriv "Klubb" i ämnesraden så blir du medlem. Det kostar inget.

 

Konsertlängd

2 timmar inkl. paus


Biljetter

100-200 kr