Bebis ligger på golvet och två personer med cylinderhattar ler mot bebis

Familjekonsert: Konsäärt

Passerad föreställning

Datum: söndag 12 september

Tid: 11:00

Lokal: Clara Schumannsalen

Denna konsert spelas även klockan 13.00.

Passar för barn från 1 år.  

En musikupplevelse för de yngsta, full av finurliga små överraskningar. Det är samtidigt en riktig konsert. Xylofon och sång varvas med diverse inslag av slagverk, exempelvis plingeling- och risselrasselskor, stepp och dragspel. Allt är utformat för att passa barn i åldern 1 – 3 år. Konserten innehåller flera interaktiva moment. Passar barn från 1 år.

Medverkande

Micaela Gustafsson sång, dragspel diverse skor/stepp
Mikael Lönnbjer xylofon, slagverk, rassel och pling

Micaela Gustafsson och Mikael Lönnbjer har spelat tillsammans sedan 2015 och duon kallar sig nu Caleka

Micaela Gustafsson har spelat musikföreställningar med nyskriven musik för tusentals barn runt om på förskolor och bibliotek. Hon har även skapat Barnradions prisbelönta succé Bebispodden. 2021 vann hon pris på Manifestgalan för Årets barnmusik med albumet Småpunk. Samma album blev även Grammisnominerat. Mikael medverkar som trummis på albumet.  

Mikael Lönnbjer  är klassisk slagverkare i grunden och är även han van att spela för de minsta, senast med den hyllade musikföreställningen Ljudlabbet. I mer än 15 år har Mikael framträtt för barn och utvecklat interaktiva föreställningar. Han är en mästare i att uppfinna nya slagverksinstrument som både är visuella och roliga att lyssna på och som blir till lekfulla medspelare i hans framträdanden.

Speltid

Cirka 25 minuter.

Biljettpriser

Vuxna 120 kronor.
Barn 75 Kronor.

I arrangemang av Länsmusiken i Stockholm.

Foto: Karina Suptitz