Handla online

Köp dina biljetter dygnet runt på vår webb.
Du kan betala med kontokort, via internetbank eller med Swish.

Handla per telefon via Tickster

Det går bra att boka biljetter via vår leverantör Tickster och även få support vid biljettköp. Telefontid vardagar: 10.00–12.00 och 13.00–15.00. Helger: stängt. 
0771-47 70 70 / support@tickster.com

Handla över disk i biljettkassan

Biljettkassan håller stängt dagtid tills vidare på grund av smittorisk och har öppet en timme innan konsertstart till Blåsarsymfonikernas och Länsmusikens egna konserter. Från den 29 september är kassan på Nybrokajen 11 öppen onsdagar klockan 11–14. Vid konserter i Hildegard är biljettkassan inte öppen. Vi är kontantfria och tar endast emot kortbetalning.

Växeln på 08-545 703 00 har öppet vardagar 10–12.

Gällande biljettärenden kan du kontakta oss på biljett@musikaliska.se

Grupprabatt

Grupper om minst 10 personer får 10 procent rabatt på ordinarie pris. Kontakta niklas.heggestad@musikaliska.se eller ring 08-545 703 10 för att göra din beställning.

 

Översikt Konsertsalen

Klicka på översikten för att se den i fullständigt format.

 

Biljetter och köpvillkor

(Gäller endast våra egna konserter, konserter i samarrangemang med Blåsarsymfonikerna eller Länsmusiken i Stockholm)

• Under coronapandemin har vi utökade köpvillkor. Har du köpt en biljett och känner dig sjuk så kan du boka om din biljett till ett annat datum, byta till presentkort alternativt få ett återköp ända fram till konsertstart. Biljettkassan öppnar en timme innan konsertstart och nås på 08-407 17 00.

• Om du har köpt biljett och konserten flyttas till ett senare speldatum så behåller du din biljett och blir informerad om nytt speldatum och speltid. Vid inställd konsert, erbjuds du ett presentkort som är giltigt i ett år. Du kan även få din biljett återlöst eller välja att efterskänka din biljett för att stödja vår verksamhet. OBS! Samtliga presentkort som utfärdats under 2020 har förlängts att gälla till och med 2021-12-31.

• Vi spärrar av varannan rad och har två stolar mellan varje sällskap. Gäller för evenemang innan 29 september 2021. 

Köpvillkor för biljetter köpta från med 29 september 2021

(Gäller endast våra egna konserter, konserter i samarrangemang med Blåsarsymfonikerna eller Länsmusiken i Stockholm)

 • Har du köpt en biljett och känner dig sjuk så kan du byta din biljett till ett annat datum alternativt byta till presentkort. Mejla biljett@musikaliska senast kl 12 dagen innan konsertdagen och senast kl 12 på närmast föregående vardag vid konsert på helgdag. 

 • Om du har köpt biljett och konserten flyttas till ett senare speldatum så behåller du din biljett och blir informerad om nytt speldatum och speltid. Vid inställd konsert, erbjuds du ett presentkort som är giltigt i ett år. Du kan även få din biljett återlöst eller välja att efterskänka din biljett för att stödja vår verksamhet.