Lediga tjänster


Marknadschef 

Till en nyinrättad befattning som Marknadschef, med ansvar för kommunikation och Musikaliskas administration, söker vi nu Dig som förstår, är engagerad i och inspirerad av våra verksamheter och har förmågan att formulera deras innehåll och våra avsikter med dem.

Du har tankar om och erfarenhet av hur samspelet mellan scen och publik går till och Du är intresserad av att vara nyskapande och lyhörd för att öka tillgängligheten för alla dem, som möter våra verksamheter på olika platser ute i Stockholmsregionen och på Musikaliska.

Du delar vår syn på kulturens viktiga uppgift som demokratins immunförsvar.

Du får ett funktionellt ansvar för hur vi arbetar med marknadsföring, kommunikation och försäljning i hela vår organisation. Det innebär ansvar för att utarbeta system och arbetssätt. Och det innebär att tillsammans med våra producenter ansvara för innehållet i vår verksamhet. Vår kommunikatör och vår projektledare för event blir Dina närmaste medarbetare.

Du får ett operativt ansvar för huset och dess verksamheter – event och restauratör. Det innebär direktansvar för resultat, personal, marknadsföring och administration.

Befattningen är underställd VD och Du ingår i hans ledningsgrupp tillsammans med vår konstnärliga ledare (chefsdirigenten) och vår orkesterproducent. Samspelet med vår konstnärliga ledning och programledning sker i orkesterns programråd, där Du deltar utifrån ett marknadsperspektiv. Även för länsmusiken planeras ett programråd, där Du kommer att delta.
 

Vem söker vi?

Vi söker Dig som har arbetat på lednings-/strategisk nivå med marknadsföring och kommunikation. Vi behöver Din medverkan dels för att marknads- och kommunikationsarbetet ska hitta sin rätta plats dels i Stockholmsregionen och dels i vårt interna arbete med ledning, styrning, uppföljning och utveckling.

Vi behöver också en kollega med vana av praktiskt arbete inom marknadsföring och kommunikation för att tillsammans med andra göra mer operativa insatser för att t ex prioritera kommunikationskanaler och fylla dem med innehåll.

Vi söker dig som är van att påverka personal genom dialog. Vi söker därför en medarbetare som är tydlig och lyhörd och van att inspirera och motivera andra med sina idéer, analyser och verklighetsbilder. Både i tal och skrift. Du vet att utvecklingsarbete alltid sker tillsammans med andra och Du vet hur man gör det i praktiken.

Befattningen innehåller också resultatansvar och personalledning. Därför är det en stor fördel om Du från tidigare arbetsplatser har erfarenhet av dessa områden.

Du har en relevant akademisk utbildning för uppgiften.

Din förståelse för arbetet med kultur – gärna musik eller annan scenkonst – ser vi som en viktig tillgång.
 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid
 

Ansökan

Maila ditt personliga brev med CV till jobb@musikaliska.com.
Vänligen observera att ansökningshandlingar endast skickas till denna adress.

Ansökan senast den 21 januari 2018.
 

Vid frågor kontakta: Ola Bjerding, VD, ola.bjerding@musikaliska.com

Fackliga representanter:
Lilian Henriksson, Unionen,
lilian.henriksson@musikaliska.com
Magnus Olsson, SYMF magnus.olsson@musikaliska.com

Musikaliska / Stockholms Läns Blåsarsymfoniker
Nybrokajen 11
111 48 Stockholm
Växel: 08-545 703 00
info@musikaliska.se
musikaliska.se