Familjekonserter på Musikaliska

Länsmusiken i Stockholm arrangerar interaktiva, spännande, roliga och lärorika musikföreställningar för hela familjen! I höst får barnen träffa en modig prinsessa och titta lite närmare på ovanliga instrument och dansa och sjunga själva. Från Danmark kommer en hisnande styltartist som möter en blockflöjtist - klassisk musik möter gycklarens värld. Inför julen kan vi ladda upp ordentligt med gnistrande julmusik och sånger som vi alla kan sjunga med i.

I december startar försäljningen till vårens familjekonserter. Håll gärna utkik på musikaliska.se/program-och-biljetter

Familjekonserter våren 2019

 

Huset - prisbelönta nyskrivna låtar för barn!

Huset

 

En svängig, tänkvärd, knasig, trasig och rolig konsert med Emma & KJ och band.
Lördag 16 februari kl. 12.00
Från 3 år

Kommer KJ att ångra att han bytte bort sin racerbil? Vill gurkor och tomater bli uppätna? Kan gubbar leka med rymdraketer och vem har städat i mitt rum? Dessa och många andra viktiga frågor tas upp av ensemblen medan vi obehindrat kastas mellan olika musikstilar som afrobeat, funk, jangle-indie och power-pop.

Speltid: ca 40 min
Biljetter: Barn 60 kr/vuxna 100 kr

 

I vår sånglåda

I vår sånglåda

 

Musikteater för de yngsta
Lördag 16 mars kl. 12.00
Från 1 år

Plötsligt en dag står den bara där. En helt förtjusande och magisk låda - fylld med fantastiska sånger och en massa roliga saker att upptäcka tillsammans. Vi får träffa en liten fågel som söker skydd, två lurviga bästa vänner och ett stort paket fyllt med rytm. Föreställningen riktar sig till de yngsta och innehåller flera interaktiva moment där publiken får hjälpa till att sjunga, dansa och vara orkester. Nyfikenhet, fantasi och musikglädje står i centrum.

Speltid: ca 30 min
Biljetter: Barn 60 kr/vuxna 100 kr

 

Ljusmontören

Ljusmontören

 

Folk’Avant - musik för unga och nyfikna öron
Lördag 13 april kl. 12.00
Från 3 år

Har du någon gång undrat varifrån allt ljus kommer? De gamla sagorna berättar om Ljusmontören som färdas över land och under vatten, genom tid och rum och som strör ljus omkring sig. Denna musiksaga tar med oss på resor över och under vattnet, in i skogen och upp på hästryggen.

Publiken får vara delaktig i såväl sång som rytm och bli bekant med det magiska instrumentet kantele.

Speltid: ca 40 min
Biljetter: Barn 60 kr/vuxna 100 kr

 

Det blåser upp!

Det blåser upp

 

Söndag 26 maj kl. 14.00
Från 4 - 12 år

En interaktiv familjeföreställning där Sanna & Sten och 70 körbarn tar med publiken på en medryckande sång- och dansresa till Haiti. Alla sångtexter är på svenska.

Speltid: ca 50 min (utan paus)
Biljetter: Barn 75 kr/vuxna 150 kr