Audition, november 2018

Länsmusiken i Stockholm bjuder in till Audition!

Datum: 19 november 2018
Plats: Stallet, Stallgatan 7 i Stockholm

VEM KAN ANSÖKA?

Professionella musiker/grupper som har ett musikprogram för barn och unga 
(1 -19 år) är välkomna att ansöka till audition! Vi söker turnévänliga produktioner i alla musikgenrer och i första hand Stockholmsbaserade artister. Vi välkomnar nya artister som tidigare inte har ingått i Länsmusikens utbud och gärna artister och musik från olika kulturer. Fokus ska ligga på musiken som ska vara live. Du ska vara genuint intresserad av att spela för barn och unga, produktionen ska vara angelägen för en ung publik i både tilltal och innehåll. Vi söker nytänkande produktioner med konstnärliga kvaliteter.  

OBS! Detta är inte en utbudsdag utan endast en audition inför val av produktioner till Länsmusikens utbud för förskolor, skolor och kommuner i Stockholms län säsongen 2019/20. Några av produktionerna kan komma med på Länsmusikens utbudsdag som är 19 mars.

Ansökan ska innehålla: 

  • information om musikproduktionen, målgrupp, d v s vilken ålder ni främst riktar er till samt om föreställningen kräver teknik, ange i så fall om ni själva har med er den teknik som behövs vid skolturnéer o d. (I första hand söker vi små mobila produktioner som inte kräver så mycket teknik). 
  • ange var medlemmarna i gruppen är baserade (framförallt om ej Stockholm)
  • kort CV om dig själv/gruppmedlemmarna samt kort bakgrund om vad du/ni har gjort tidigare, ange särskilt om ni har spelat för förskolor, skolor eller gymnasiet.
  • ljudprov, gärna länk till videoklipp på t ex Youtube eller webbsida, alt CD. Informera om er föreställning kan ses under hösten/vintern 2018, ange i så fall tid och plats. 

Ansökan: Senast 22 oktober till anita.bohlin@musikaliska.se

Kallelse sker cirka två veckor innan utsatt datum om din grupp blir uttagen till audition 19/11!                       

Välkommen med din ansökan!